hr | en | de |

Upoznajte tim koji brine o Vašem oralnom zdravlju!

  • univ.mag.med.dent. Leo Pivac

  • dr.med.dent. Maja Šimić

  • medicinska sestra Mira Dević

  • dentalna tehničarka Kata Prgomet

Vaš osmijeh govori puno o Vama

U poslovnom i u privatnom životu, Vaš osmijeh govori puno o Vama. S osmijehom može nastati prijateljstvo, ljubav ili se mogu riješiti neke neugodne situacije. Njegovani i zdravi zubi daruju licu ljepotu, a Vama samopouzdanje. Temelj su nesmetanog rada cijeloga organizma. S pravovremenom i profesionalnom terapijom možete zadržati Vaše zube za cijeli život. Današnja stomatologija nudi niz rješenja koja su prihvatljiva za svakoga. Imajte uvijek na umu da je svaki Vaš zub vrjedniji od najskupljeg protetskog nadomjeska.

Suvremenim aparatima i provjerenim svjetskim materijalima nudimo samo najbolje za naše pacijente.

Zubotehnički laboratorij

U sklopu ordinacije imamo svoj zubotehnički laboratorij koji nam omogućuje izradu kvalitetnih radova u najkraćem mogućem vremenskom roku. Imamo potpuno individualni pristup pacijentu jer možemo pratiti svaku fazu izrade protetskog rada (krunice, mostovi, proteze). Laboratorij je opremljen najmodernijim aparatima i koristimo samo provjerene svjetske materijale.
Uz dugogodišnje iskustvo tehničara i sve navedene prednosti, jamčimo svojim pacijentima kvalitetu radova i zadovoljstvo.

U našem laboratoriju izrađujemo i udlage za izbjeljivanje zubi, individualne sportske štitnike, udlage za bruksizam (škripanje zubima) te vršimo popravke („reparature“) puknutih proteza.

Naša ordinacija se nalazi u centru Makarske

Makarska je jedno od najatraktivnijih hrvatskih ljetovališta s tradicijom od 100 godina turizma. Povoljna klima, čisto plavo more, bijele šljunčane plaže i mediteranska vegetacija, sve pod obroncima planine Biokovo nude idealne uvjete za odmor. Iskoristite prednosti prirodnog okruženja i stručnu ponudu naše ordinacije te za vrijeme godišnjeg odmora riješite probleme koje imate s Vašim zubima.

UPOZNAJTE MAKARSKU

Naručite se!

Dogovorite svoj termin još danas.

NARUČITE SE

Pitajte doktora!

Pošaljite pitanje koje Vas muči.

PITAJTE

Prijavite se na newsletter!

Među prvima saznajte novosti.

PRIJAVITE SE